RAMÓN GARCíA
HOME > FÖRETAG > ramon garcia

Ramon Garcia, ett familjeföretag som grundades av Ramon Garcia Francos 1975 i ett litet snickeri beläget intill sitt hem. Koncernen är en verksamhet med en bred erfarenhet inom sin kategori och arbetar mycket djupt med detaljer i varje verk som betonas i de realiserade projekten. Bolaget har stor kunskap inom sin kategori, och arbetar med välkända leverantörer och kunder och i synnerhet har en kultur av personlig service.

Koncernen Ramon Garcia har vuxit från ett lokalt företag till ett internationellt känt och lönsamt snickeriföretag. Under årens lopp har Ramon Garcia genomfört en stor mängd projekt, både nationella och internationella.

Våra olika kunder är en intressant blandning inom mode, hotell, restauranger, kaféer, etc. Denna mix hjälper oss kontinuerligt att utvecklas inom konstruktion, tillverkning och installation. Vår fabrik är belägen i Mesía, La Coruña. Här genomför vi all tillverkning av våra möbler.

Ramon Garcia är en hängiven partner för dig att känna att det är enkelt och tryggt att samarbeta med oss. Vi har en effektiv och samordnad logistikavdelning som gör det möjligt att leverera våra produkter över hela världen.

Koncernen har två snickeriföretag, Carpinteria Ramon Garcia, S.L. och M.C. Mesía, S.L. Dessa två företag samarbetar med olika klienter och båda gör projekt världen över. Ramon Garcia skickar sina egna arbetare ut till alla projekt för att installera produkterna. Detta garanterar en hög kvalitet med ett bra resultat.

Pol Industrial Merelle,
Parcelas 86/87/88
15680 Ordes (A Coruña) Spain
tfn (+34) 881 255 653
mail rg@gruporg.eu
artenova