SNICKERI
HOME > AVDELNINGAR > SNICKERI

Sedan verksamhetens början har verkstaden varit den centralen delen av företagets tjänster. Många projekt har blivit utförda för både privata och offentliga kunder, var och en med sin speciella design, typ av möbel, träfinish och färg.
I snickeriet, som har mer än 8.000 m2, genomförs både interna och externa arbeten: dörrar, grindar, trappor, räcken, tak, fasader, kök, etc. Alla dessa arbeten har en integrerad gemensam projektlinje: design, tillverkning, transport och installation.

 

carpinteria de obra

Ramon Garcias förmåga att arbeta i olika material med erfarenhet av contract och med stora internationella märken, leder långt borta det traditionella konceptet av snickeriarbeten.

HI-MACS® är en relativt ny affärsdel för Ramón García och material som HI-MACS® erbjuder nya möjligheter för arkitekter, designers och för den privata marknaden. HI-MACS® har utvecklats av LG Hausys® med avancerad polymerteknologi harts teknik. De akrylhartser fungerar som ett förstärkande medel, som ger extra styrka och samtidigt skapa en icke-porös yta som kan repareras om det skulle uppstå repor eller flisor. Ramon Garcia samarbetar med externa designers för tillverkning av HI-MACS®.

Ramon Garcia är också specialiserade inom tillverkning av kök med exklusiva lösningar och i många olika stilar: modern, klassisk, rustik, etc. Vi installerar kök som kännetecknas av sin funktionalitet, arkitektoniska anläggningar som tillverkas efter kundernas önskan och behov.

 

Pol Industrial Merelle,
Parcelas 86/87/88
15680 Ordes (A Coruña) Spain
tfn (+34) 881 255 653
mail rg@gruporg.eu
artenova